top of page
Siste nytt

AMULET-COMEBACK PÅ KANALROCK!
Nøyaktig 20 år og 2 dager etter etter at AMULET slapp sitt mest kjente album Danger! Danger! kommer bandet til Kanalrock for en eksklusiv jubileumsfeiring!


- Dette blir en historisk kveld med et band kjent for sin voldsomme energi i kombinasjon med sterke låter. Vi snakker hardcore-punk fra absolutt øverste hylle: det låter presist, men groovy - det er hardtslående og deilig catchy!


Det sier Kanalrocks festivalsjef Alexander Svanberg, og legger til:


- Vi snakke om det med bandet - at om Amulet skulle gjøre én konsert denne sommeren, så burde det være på Kanalrock. Nå skjer - alt eller ingenting - i Horten!


I en uttalelse sier bandet at de gleder seg:


- Vi ser frem til en legendarisk kveld, både for band og publikum!


Amulet hadde en svært vellykket gjenforeningskonsert på et utsolgt Vulkan Arena i Oslo, høsten 2021. Anledningen var tjueårsjubileumet til gjennombruddsalbumet Freedom Fighters. I august er det altså 20 år siden Danger! Danger! utkom, og Kanalrock-publikumet kan forvente seg en heidundrandes reise der de beste låtene fra bandets 14 år lange historie skal føre oss trygt i havn!


Amulet ga ut fire album i sin karriere. Kvintetten turnerte i Europa, UK og USA. De hadde sin avskjedskonsert på Øyafestivalen i 2007.


- Du liker hardtslående rock, sier du? Da er det bare å kjenne sin besøkelsestid, er oppfordringen fra festivalen.

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
bottom of page